Timmerwerk

Hierin bieden wij u een breed pakket aan diensten. Bij  renovatie van een woning verzorgen wij graag het timmerwerk. Van het plaatsen van nieuwe kozijnen met HR++ glas tot het realiseren van een verlaagde plafond of het vervangen van boeidelen. Niet alleen met het plaatsen van een scheidingswand, maar ook met houtskeletbouw hebben wij ervaring. Zowel voor een uitbouw als de bouw van een complete woning in houtskeletbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar naast dit soort grotere projecten timmeren wij dagelijks aan de weg. Tijdens de montage van de keuken maken wij bijvoorbeeld regelmatig een koof om de buis van de afzuigkap of moet er ander timmerwerk gebeuren ter afwerking van de keuken en/of badkamer.

Tevens hebben wij de afgelopen jaren regelmatig maatwerk inbouwkasten gemonteerd, vooral onder schuine daken. Wij werken daarbij samen met diverse leveranciers die elke denkbare kast op maat kunnen leveren. Maar vaker ontwerpen en timmeren wij de complete kastenwand. Hierbij wordt meestal MDF gebruikt dat exact op maat bewerkt wordt en de klant in alle kleuren lak kan afwerken.

De Walt kruislaser

Voor perfect horizontaal of verticaal gebruiken wij de laser.

De Walt tafelzaag/afkortzaag

Twee in één: onze tafelzaag en afkortzaag.

De Walt accugereedschap

Al het gereedschap op accu, dat werkt pas vlot.