Keukenmontage

Vanaf onze start in 1994 monteren wij ongeveer 100 keukens per jaar. Van een eenvoudig recht blok tot een complexe Italiaanse designkeuken, wij verzorgen graag de montage van uw droomkeuken.  Uiteraard sluiten wij de keuken ook aan, zodat na de montage alles werkt en u onbezorgd uw keuken in gebruik kunt nemen.

Maar naast het aansluiten is het onze specialiteit geworden om uw complete keukenrenovatie te verzorgen. Wij verwijderen uw oude keuken en voeren deze af. Zorgen dat al het leidingwerk aangepast wordt, dat de wanden en plafonds weer glad gestuct worden en dat na de montage van uw keuken de achterwand keurig betegeld wordt. En om het helemaal af te werken verzorgen wij eventueel ook het saus- en schilderwerk voor u. Zodat u onbezorgd kunt genieten van het eindresultaat.

TIVAK monteert regelmatig voor de meeste Nederlandse keukenformules, waaronder Brugman Keukens, Keukenhuys De Tweede Kamer, Keukenmaxx, Mandemakers Keukens, etc. Maar uiteraard kunnen wij alle merken voor u monteren, rechtstreeks in uw opdracht of via een formule.

Quooker

Quooker, boiler of kraan: wij leveren alles werkend op.

Graniet keukenblad

Graniet, marmer, hardsteen of composiet monteren wij zonder probleem.

Festool invalcirkelzaag

Cirkelzaag met liniaal: voor perfect strak zaagwerk