Elektra

De aanleg of aanpassing van uw elektra is bij TIVAK in goede handen. Vanaf de levering en/of montage van een nieuwe verdeelkast (meterkast of groepenkast) tot aan de verlichting in uw schuur verzorgen wij graag volgens de huidige normen. Dat houdt vaak in dat wij bij aanpassingen van een bestaande installatie de verdeelkast moeten vervangen. Op het moment dat deze moet worden uitgebreid met bijvoorbeeld een extra groep, moet deze kast ook aan de huidige normen voldoen.

De normen schrijven voor dat uw verdeelkast voorzien moet zijn van een Hoofdschakelaar, zodat bij calamiteiten u met één schakelaar de stroomvoorziening van het gehele pand kunt uitschakelen. Daarnaast moeten alle groepen beveiligd zijn met een aardlekschakelaar. Deze voorkomt dat u of iemand anders per ongeluk onder stroom blijft staan. Dit werd vroeger wel voor de zogenaamde ‘natte’ groepen (badkamer/keuken) gedaan, maar niet voor de rest van de woning. Tegenwoordig mogen maar 4 groepen achter een aardlekschakelaar worden geplaatst. Dus per 4 groepen is een aardlekschakelaar nodig. In de praktijk blijkt meestal dat het aanpassen van een bestaande installatie duurder is dan het compleet vervangen door middel van een nieuwe kant en klare kast. Toch is elke situatie anders en voor een persoonlijk goed advies komen wij graag bij u langs!

Tevens integreren wij datanetwerken in uw woning zodat u op elke plek die u wenst zorgeloos gebruik kan maken van internet, tv/radio en of audio.

Fluke meter

Meten is weten, zeker met elektriciteit.

Gira

Design schakelmateriaal van Gira, ons huismerk.

Hager Vision

Dit is het merk dat TIVAK standaard gebruikt vanwege de uitgebreide mogelijkheden.